Stor-ørret i Glomma

Den optimale fluefiske-opplevelse utspant seg i går kveld i gromhølen min i Glomma! Jeg så at en pen ørrett sto å vaket i strømkanten flere ganger, jeg fant også ut at den snappet små, gråe vårfluer, så jeg monterte på den tynne fortømmen en selvbundet Streaking Caddis (Europea 12) i krokstørrelese 16. Jeg posisjonerte meg i forhold til vakstedet for å satse på ett eneste kast. Kastet ble perfekt og Caddisen ble dradd inn i små rykk og stripet fint i en bue mot vakstedet. Der tok den fristelsen min med et kraftig napp og en herlig kamp startet med mange utras inn og ut, men tilslutt vant jeg duellen og en knallfeit ørrett på 1,3 kg havnet i håven. Du verden for en opplevelse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *