Deltakere på slektstreffet 2006: Fra venstre sees John Solem (min stefar), Gunhild Midtlyng Solem (min mor), Ivar Røskaft, Gunn-Merete Midtlyng (min kone), Mathew Mitlyng, meg selv, Daniel Mitlyng, Susan J. Pull (Jim's kone), Graham Mitlyng, Anna Solem, James (Jim) Allan Mitlyng, Gudrun Solem, Odd W. Ellevseth, og Amy ?? (Susan's mor).

Amerika-besøk til Møllingan og Dullum sommeren 2006

I 2005 fikk jeg analysert min DNA gjennom National Geographic i den hensikt å finne slektninger gjennom DNA-kobling til andre slektninger.  Se mere om DNA i slektsforskningen min her.

Vinteren 2005/2006 fikk jeg svar om at jeg måtte være i slekt med Jim Allan Mitlyng, fra Dallas i Texas.

Jeg tok kontakt og vi fant ut at alt stemte!  Etterhvert bestemte han og familien seg for å komme til Norge for å besøke oss.  Jeg satte da igang med å lage et program som gikk ut på å samle sammen så mange som mulig av slekta for å treffes på Møllingan.  Det var flere deltakere fra Midtlyng, Røskaft og Dullum tilstede. Avisa Gauldalsposten var også invitert, noe som resulterte i en artikkel i avisa.

Det ble en meget trivelig dag med flott vær slik at vi satt ute på tunet å pratet flere timer.

Vi besøkte både gården Dullum og Horg Kirke, samt at min mor serverte tradisjonell kaffe med masse kaker inne på «kåret» i våningshuset på Møllingan.  Alt dette satte amerikanerne også meget stor pris på.

Flere innlegg

Limosin til 70-årsdag
Slekt
14. april 2024
9/4-24 feiret vi 70-årsdagen til min kjære kone, Gunn-Merete! På formiddagen inviterte vi til åpent...
P7010852
Slekt
3. juli 2023
På forsommeren dro vi alle Meistad søskenbarn med partnere til Fjellvang på øya Øksningan, utenfor...
20220612_103749
Slekt
12. juni 2022
Denne gang var det etterkommere etter Esten Olsen Bordal, som var den første driver i...
På Høiset-3
Slekt
3. juni 2022
In English: On 14 / 5-2022 we received a visit from descendants of Kari Lorentsdatter...
Røros søskenbarn 2
Slekt
13. september 2019
Høsten 2019 arrangerte Jon Egil og jeg et søskenbarntreff på Røros, hvor vi alle bodde...
209A2892
Slekt
20. november 2017
Jacob og Deb Nelson ønsker å besøke oss på gården denne fredagen.  De er etterkommere...