Velkommen til vår slekt- og gårdshistorie

Her finner du:

det meste om slektene Midtlyng, Meistad, Angell og Jentoft,
historier om enkeltpersoner og hendelser,
samt mye om gårdene slektningene bodde på

Etterlysninger

Har du noe informasjon som jeg mangler, så blir jeg svært takknemlig om du kunne gi meg dette:

  • Etterlyser alle i hele verden med etternavn Midtlyng, Midtling, Mitlyng, eller Mitling. Dersom du har ett av disse etternavnene (pikenavn dersom kvinne), og du ikke finner deg selv igjen ved å søke her: Midtlyng slekta, så ønsker jeg at du gir meg dine data ved å fylle ut dette skjemaet, så godt som du kan: slektsskjema
  • Etterlyser alt om forvist hugenott som måtte flykte til Norge.  Under reformasjonen i Frankrike ble hugenottene forfulgt i hjemlandet og mange av dem måtte rømme landet.  Bastian Mortensen Lium rømte til Norge, ble skrevet inn i kirkeboka på Støren, som lutheraner, i 1690 og fikk jobb som kølbrenner for gruvene i Meldalen. Han er en av våre stamfedre, og har også fått en setervoll utpå Hovinsmarka oppkalt etter seg.  Det vi vet om ham finner du her!  Vi vet altså svært lite om denne personen, så dersom du vet noe mer så vennligst send meg en melding om dette her: Ta kontakt: Midtlyng slekta.
  • Etterlyser mer informasjon om slektsgårder, historier, etc.  Det jeg har funnet så langt finner du under menypunktet "Slekt og gård" øverst på skjermen.